logo biocoff

Italiano English Espa˝ol Franšais Shqiptar
italiano   english  español     français   flag albania

logo nato NCAGE Cod. SXQ36    

logo onu  Credited January 6th,2015

 

Zgjidhje Emergency Akreditimet Video_ Kush jemi ne Kontaktet

 

Rreth nesh


 
Ne jemi një grup ekspertësh, profesionistë në fushën e ndërhyrjes së parë në fenomenin e katastrofave të mëdha dhe logjistikës së dedikuar.

 

Vitet e studimeve, analizat e kujdesshme dhe synapet specifike e kanë bërë BIOCOFF sot në prodhim dhe të gatshëm për të përmbushur nevojat e tregjeve të ndryshme referuese.