logo biocoff

Italiano English Espa˝ol Franšais Shqiptar
italiano   english  español     français   flag albania

logo nato NCAGE Cod. SXQ36    

logo onu  Credited January 6th,2015

 

Zgjidhje Emergency Akreditimet Video_ Kush jemi ne Kontaktet

 

flag albania

 

Paraqitje


 


Sistemi BIOCOFF Emergency, tashmë i patentuar për shpikje industriale, është një kuti funerale e materialit të bazuar në celulozë, unik në botë.

Projektuar për emergjenca të hershme dhe të menjëhershme në skenarë katastrofikë që, për nga natyra e tyre, ruajnë menaxhimin e një numri të madh të viktimave.

Sistemi BIOCOFF Emergency është projektuar për të përmbushur nevojat shëndetësore, ekonomike, fetare dhe morale që kërkojnë tragjeditë.

 

Qëllimet e Aplikimit

 

Aplikacionet e veçanta të bëra nga Sistemi BIOCOFF Emergency janë sigurisht funksionale, si për logjistikën dhe për vlerën ekonomike, për kërkesat e Mbrojtjes Civile, për emergjencat e para dhe të menjëhershme, si dhe për transportimin, djegien ose zhvarrosjen e saldimeve individuale.

 

 

Menaxheri i Projektit: Comm. Riccardo Dr. Sindoca

Menaxheri teknik: Dr. Gilberto Zago

 

Web under costruction

 

 

 

Italiano  English  Espa˝ol  Franšais